Golf gála Gödön

2010/09/26 @ 18:41 Tibor

Cservák Lászlónak, a magyarországi golf sport apostolának, a Golf TV alapítójának és motorjának, első és idáig egyetlen golf oktatómnak rendkívül magas szintű kapcsolatai lehetnek. Múlt szombatra, az idén nyolcadik alaklommal megrendezésre került Golf Sztár Gála napjára ugyanis már komoly esőt jeleztek előre a meteorológusok, sőt aznap reggel a telefonom is esősnek jelezte az időjárást, mégis a rendezvény ideje alatt gyönyörű napsütést élvezhettünk a gödi Pólus Palace pályáján.
Laci bácsi harmadik alkalommal hívott meg erre a golfot népszerűsítő sporteseményre, ahol az itthoni golfélet kiemelkedő sportolói és a golfban több-kevesebb jártassággal rendelkező magyar közéleti személyiségek, sportolók, színészek csapatokban mérik össze golftudásukat egy nagyszerű hangulatú verseny keretében.

Az ezévi versenyen a korábbiakban már bizonyított résztvevők, mint Kokó, Hajdú Steve, Fábián László, Józsa Imre vagy Solymos Antal mellet új szereplők is megjelentek az elütőhelyen, mint Bársony Bálint vagy Lui. A hölgyek közül Temesvári Andrea, Keleti Andrea és Südi Iringó is már többedik alkalommal visszatérő játékosok.
Igazoltan hiányzott viszont idén a pályáról a köztudottan remekül golfozó Csomor Csilla és Gesztesi Károly.

Az idei Golf Gálának volt egy különleges célja is: a vendégek sztárok által aláírt golflabdákat vásárolva az árvízkárosult Ludányhalászi Általános Iskola javára adakozhattak.

Mindhárom alkalommal gyermekeimmel érkeztem az eseményre: 2008-ban egy, 2009-ben kettő, múlt szombaton viszont már mindhárom fiam és a feleségem is elkísért. Csak délelőttre terveztük a részvételünket, de túl jól éreztük magunkat, és csak késő délután, egy kis golf gyakorlás után indultunk haza.

Természetesen mindhárom alkalommal készítettem fényképeket. Ezekből készítettem az alább látható videót.

Kategória: fotózás
Tag-ek: , ,

Nincs hozzászólás

Még nincs hozzászólás.

Bocs, de ehhez most nem szólhatsz hozzá.