Szarvasgomba és libamáj

2010/11/12 @ 12:01 Tibor

Érdekes szakmai kirándulást tettem a héten: ételt fotóztam. Egészen pontosan egy rizottót libamájjal és szarvasgombával az Arcade Bistro étteremben.

A XII. kerületi étteremben éppen a fotózás reggelén zajlott egy kis házi ünnepség. Arra koccintottak az ott dolgozók, hogy az étterem 15 pontot kapott a neves Gault Millau gasztro útikalauz által adható maximális 20-ból. (20 pontot eddig csak egyetlen egyszer adtak egy séfnek.) A többi díjazott budapesti étteremről, és a díjazás jelentőségéről itt és itt olvastam.

Nem vagyok ételfotós, ritkán találkozom séfekkel, és még ritkábban látok bele egy étterem belső életébe. Ezért aztán meglepett az Arcade-ban tapasztalt fiatalos és professzionális attitűd, és a véletlenül elcsípett beszélgetésekben előforduló kifejezések – mint például Facebook, PR, email – gyakorisága.

Jó helynek látszott. Tervezem, hogy feleségemmel magánemberként is kipróbáljuk.

Kategória: fotózás

Nincs hozzászólás

Még nincs hozzászólás.

Bocs, de ehhez most nem szólhatsz hozzá.